tog ett snabbt beslut och åkte till hangö i helgen. hangös omgivningar är vitt område på min karta och jag har en längre tid nog planerat att åka dit med mina vänner 5dmkIII och em1. trevligt var det att få lite guidning också till högholmen, vedagrundet, kråkudden och uddskatan. 

 

nu visade ju sig hangö inte från sin bästa sida denna helg... sol, varmt och bara lite lätt vind fick jag, fastän det i beställningen stod mestadels mulet med mörka moln samt hård vind. dessutom ordnades samtidigt den årliga happeningen med en massa högljudda båtar som skvättade omkring ute på redden utanför stan.

 

 

storpublik och stor publik (hangö) 

 

med andra ord så blev inte fotandet riktigt det jag hade tänkt mig. men är man i hangö ska man fota åtminstone en av badhytterna som förknippas med staden.

 

 

 långsam morgon vid badhytten (hangö)

 

sedan är det den där motoriserade vattenkarusellen också men där sätter jag gränsen...

 

när man kommer till en ny plats är det lite problematiskt att veta om man skall stanna på första bästa intressanta ställe och fota där, eller om man först skall gå igenom hela området eller flera områden innan man väljer ut det man koncentrerar sig på. den här helgen blev det att ganska mycket bara ta sig till olika områden för snabbrekognosering, tack till johan och paul som guidade och utan dem skulle det ha varit ganska svårt att veta vart mans kulle ha tagit sig. lite fotograferande blev det vid några ställen. men nu vet jag ju var de andra potentiella områdena finns.

 

 

klipporna vid kråkudden (hangö)