blev ett lite längre uppehåll i denna mediekanal. blev inte så mycket naturfoto i början av hösten.

 

sista hela veckoslutet i september var det besök på kökar i alla fall. det andra och sista med naturfotostuderandena. nu var det avslutningsveckoslut, dit det dök upp 5 utexaminderade fotografer + dragare håkan. inte så många men trevligt ändå. och är du på väg till kökar så är antons gästhem ett helt bra alternativ för övernattning. finns ju inte alldeles många men camping och hotell kan man också anlita.

 

nu var det strålande sol som gällde då mest hela tiden. inte det man helst önskar sig vid kustfotografering, men igen får man ta det som bjuds. fotandet blev nog lite planlöst och mestadels flygfän satte sig framför linsen, märkligt nog.

 

den enda av de flygande arterna som kan ses här som jag nu är säker på så är kungsfågeln. den är europas minsta fågel. snabb som vinden är den också och sitter inte stilla ens en halv sekund.


jobbig modell (kökar)

 

sedan kröps det omkring på klippor och andra omgivingar där det fanns nåt intressant att beskåda. så kom man ju hem med (bara) en fästing hängande i vaden också. den var relativt nyhängande så inga problem att göra sig av med dem. otrevliga små saker oberoende.

 

ready for take-off (kökar)

 

 redo för att gå och lägga sig? (kökar)