fotoutbildningens hemläxa för december: en bild om dagen. är lite tveksam till den iden själv fast jag vet att många sysslar med det under ett helt år (eller flera). eller att ta en bild om dagen går väl an, men om en bild ska publiceras, må vara att det bara är på ens egna obetydliga hemsida, så vill åtminstone jag att jag skall tycka att den är "värd" att visas (om än bara enligt min åsikt) och inte är bara skräp. och har man inte tid att ens lite koncentrera sig på uppgiften så blir det nog inte bra heller. men jag försöker och det blir hur det blir. nu är det ju redan självständighetsdag och inga bilder publicerade tidigare, så här kommer de sex första dagarnas fyra bilder.

för jag kom nog av mig redan efter 2 dagar... blev sjuk och tog inte upp kameran under dag 3 och 4. så dit for det då.

 

dag 1 - samuli alonens "citybird" i alternativt ljus. en skulptur i sten och brons som nyligen fått flytta in i vårt vardagsrum. gillar stort.

 

 

 

dag 2 - han själv som leker med dubbelexponering i kameran. hör definitivt till serien bilder som aldrig borde ha publicerats

 

 

 

dag 5 - snabb bild på morgonen innan jag hoppar i bilen och kör till jobbet. så snabb att jag inte ens ides hålla kameran stilla. så mycket kunde man ju ändå kolla resultatet att man ser det, innan man rusar vidare. bild 2 som aldrig borde ha publicerats.

  

 

 

dag 6 - egenproducerade bilspår på flit gjorda med ett vitt streck som söndrar symmetrin. alltid kan det störa nån symmetrifanatiker. mig stör det något otroligt.